Maritiem vervoer in heel Europa 

Snel en veilig vervoer van uw bemanning van en naar de haven en luchthaven dankzij Airportservice David 

Met onze jarenlange ervaring in maritiem vervoer zorgen wij ervoor dat bij de bemanningswissel van containerschepen, cargoschepen, tankers, ... uw bemanning veilig en snel van de luchthaven naar het schip worden gebracht en omgekeerd. Airportservice David doet dit op een efficiënte manier en tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Ook voor het vervoer van en naar ambassades, immigratiediensten, consulaten, medische faciliteiten etc. kan u bij ons terecht. Waar u ook moet zijn, wij brengen u vlot en veilig ter plaatse tegen een vaste en scherpe afgesproken prijs. 

Airportservice David staat garant voor zijn stiptheid en uitmuntende service. Uw wensen komen bij ons steeds op de eerste plaats. 

Kies voor een efficiënt en zorgeloos transport van uw bemanning en boek nu uw rit bij Airportservice David, bij ons kunt u ook terecht voor luchthavenvervoer en privévervoer.. Wij staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar in heel Europa. Contacteer ons vandaag nog voor alle informatie en reservaties.